19 Mayıs Gençlik Haftası Bülteni Programı

Muğa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Hazırlanan Gençlik Haftası Bülteni

GENÇLİK HAFTASI BÜLTENİ HAZIRLANDI

"19 Mayıs Gençlik Haftası'nda, Muğlalı gençlerimizi; Müdürlüğümüzce hazırladığımız çevrimiçi etkinlikler, yarışmalar ve sportif faaliyetlerde buluşturuyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Müdürlüğümüzce hazırlanan etkinliklerin yer aldığı Gençlik Haftası Bülteni'miz sizlerle.

Geleceğimizin ve Cumhuriyetimizin emanetçisi gençlerimizle birlikte, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu yaşamak ve gençlerimizin çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılımlarını sağlamak adına, Müdürlüğümüzce bir dizi etkinlik düzenledik.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak il genelindeki tüm resmi/özel ortaöğretim okullarında okuyan öğrencilerimizin Gençlik Haftası'nı, dolu dolu geçirmelerini istiyoruz."

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 19 Mayıs Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında oluşturulan "Gençlik Haftası Bülteni" ektedir. Tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk' ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutlarız.

meb_iys_dosyalar/48/05/186850/dosyalar/2021_05/13000518_19_MayYs_BuYlten_guYncel.pdf

Yayın: 12.05.2021 - Güncelleme: 19.01.2023 09:25 - Görüntülenme: 199