Etiket Sonuçları: afet

Ekm

13 ekim Afet risklerinin azaltılması günü kapsamında Akredite ekip olan Fethiye MagAme işbirliği ile okulumuzda 30 ogrenci ve 50 öğretmenimize 3 gun suren Afet Farkindalik Eğitimi verilmis ayrica Deprem tahliye tatbikati, yangın tüpü ile ateşe müdahale ve sedye ile yüksek açı yaralı tahliyesi işlemleri gerçekleştirilmiştir. Bu faaliyete destek veren Fethiye MagAme temsilcilerinden okul müdür yardımcımız Fatih Köse ve okulumuz İnşaat Teknolojileri alanı öğretmeni Dursun Ali Eskici başta olmak üzere tüm okul idaresi ve öğretmenlerimize, duyarlılıkla eğitimlere katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri Fatih KÖSE ve Dursunali ESKİCİ tarafından okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize "Afet Bilinci Eğitimi" verildi. Öğrencilerimizin ilgi ile katıldığı gözlemlendi.

Ock

Okulumuz yaptığımız eGüvenlik çalışmaları doğrultusunda eSafetyLabel.eu tarafından Bronze etiketini almaya tekrar hak kazanmıştır.

Ock

FETHİYE MUSTAFA KEMAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ E-GÜVENLİK POLİTİKASI