Etiket Sonuçları: değerler

Aralık Ayı Değerler Eğitimi ile ilgili etkiniklerimiz.

Kas

Değerler Çınarı Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile birlikte yaptığımız etkinliklerden kesitler...

Kas

Okulumuz öğrencileri, Değerler Çınarı projesi kapsamında  saygı ,edep ve sorumluluk temalı etkinliklerimizden Al Götür Oku Getir okuma köşesi oluşturdular. Kitap bağışı kampanyasıyla topladıkları kitapları kayıt altına almadan dönüşümlü okuyorlar. Koltuklar sıfır atık anlayışıyla kullanılmış lastiklerin geri dönüştürülmesiyle ahşap bölümü öğrencilerimiz tarafından yapıldı. Ayrıca hayvanlara saygı ve sorumluluk bilinciyle her fırsatta  sokak hayvanlarını besleyip sevgilerini gösteriyorlar. Ayrıca edep saygı nezaket temalı pano oluşturdular. Bir kalemliğe koyduğumuz kalemleri  kayıtsız , takipsiz parasını ödeyerek , 1 tl kutuya atarak  satın alıp kullanıyorlar.