Etiket Sonuçları: sorumluluk

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Ayı, okulumuzda sorumluluk sınavı olan öğrenciler için belirlenmiş sınav takvimi aşağıdadır.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Haziran ayı sorumluluk sınavları takvimi yayınlandı.

Şbt

Ülkemizde yaşanılan büyük deprem dolayısıyla ertelenen sorumluluk sınavı takvimi güncellenmiştir. Öğrencilerimizin takip etmelerini rica ederiz.

Şbt

2022-2023 Eğitim ve öğretim yılı Şubat Dönemi için hazırlanmış olan sınav takvimi belirlenecek yeni tarihe kadar ertelenmiştir.

Ock

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı Şubat Dönemi sorumluluk sınavı takvimi yayınlanmıştır, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

2022-2023 Eeğitim Öğretim yılı Sorumluluk sınavıtakvimi ve sorumluluk sınavı öğrenci listesi dosyaları aşağıda ektedir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı okulumuz sorumluluk sınavı, sınav takvimi aşağıdadır.