Güvenli İnternet Kullanımı Semineri

Internet ortamında çocukların cinsel istismarının önlenmesi hususunda alınacak tedbirler doğrultusunda okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı tarafından okulmuz öğrencilerine seminer verildi.

Çocuklarımızın kimlerle arkadaşlık ettiğinden haberdar olalım, çocukları internet ve sosyal medyada başı boş bırakmamalıyız. Konu ile ilgili olarak internet ortamında çocukların cinsel istismarının önlenmesi hususunda alınacak tedbirler doğrultusunda öğrencilerimiz bilgilendirildi. Seminer esnasında dahi öğrencilerimizin tanımadığı kişileri sosyal medya hesaplarından kaldırdığı gözlemlendi. Alınabilecek bazı tedbirlerle internet üzerinden gelebilecek zararların önlenebileceği seminerde vurgulandı.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgilerer ulaşmak için www.guvenliweb.org.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

16-11-202016-11-2020

Yayın: 16.11.2020 - Güncelleme: 18.01.2023 09:54 - Görüntülenme: 461