"Math Curse" Projesi Ortak Ürünü Hazırlandı

Okulumuz öğretmenlerinden Neslihan DUMAN AKSOY'un da ortak olduğu ve öğrencilerimizin özveri ile çalıştığı MATH CURSE adlı proje bir ortak ürün daha verdi.

Türkiye'den 9,Portekiz'den 4,Moldova'dan 1,Bulgaristan'dan 1,Almanya'dan 1 öğretmenin dahil olduğu projede tüm ortaklar proje ismine atıfta bulunacak şekilde bir kurgu belirledi ve öğrencilerinin her birinin bu kurgu üzerine karışık bir şekilde hikayeyi tamamlamasını bekledi.Bu çalışma ile öğrenciler günlük hayatımızda yer alan matematik durumlarını görme becerisinin yanında hikayenin geçtiği mekan olarak kendi bulunduğu coğrafyada tanıtmak istediği turistik mekanları seçmesi,tanıtması ve başkalarınınkini okumasından dolayı coğrafya becerisinin;İngilizce yazdığı için İngilizce yazma becerisinin gelişmesi beklendi.Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Babadağ,Kelebekler Vadisi ve İztuzu mekanlarında geçen matematik durumlarını hikayeleştirdik.KİTABIMIZA ERİŞMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 10.03.2022 - Güncelleme: 10.03.2022 11:15 - Görüntülenme: 189

math curse,