History Ambassadors projesi

Okulumuz matematik öğretmenlerinden Neslihan DUMAN AKSOY'un da dahil olduğu History Ambassadors projesi çeşitli sanat etkinlikleri ile web2 araçları ve farklı materyaller kullanarak kendimizi,şehirlerimizi,tarihi ve kültürel mirasımızı tanıtmak üzerinedir.Projenin temel amacı şehirlerimizin tanıtılmasıyla Avrupa Tarihi ve Kültürel Mirasının sürdürülmesine katkıda bulunmaktır.Proje ile öğrencilerimiz yabancı dillerini geliştirme ve farklı ülkelerden akranlarıyla iletişim kurma fırsatı bulacaklar;sadece çevrelerindeki değil,dünyadaki kültürel mirasın da farkında olacaklardır.

Bosna-Hersek,Hırvatistan,İtalya,Litvanya,Romanya ve Türkiye'den toplam 15 öğretmenle yürütülen proje Kasım 2021'de başlayıp,Mayıs 2022'de sona erecektir.Projede görev alan öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Yayın: 20.12.2021 - Güncelleme: 03.03.2023 15:54 - Görüntülenme: 295

Etiketler :