"RENKLERİN HİKAYESİ" Twining Projesi

RENKLERİN HİKAYESİ

(Bu Bir eTwining projesidir)

"Renklerin Hikayesi" adlı eTwining projemizde 4 okul ile ortaklık kurarak projemize başladık. Projemizin çıkış noktası ortaöğretim seviyesinde ki  gençlerin  meslek seçmeye ramak kala, kişisel farkındalık çatısı altında ilgi ve hobilerini tanımalarını sağlamaktır. Gençlerin mesleki gelişim sürecinde ilgi ve hobilerini tanımaya ihtiyaçları vardır çünkü;  gençler üniversiteye hazırlık sürecinde kendilerini yeterince tanımadıkları için mesleki kararsızlık yaşamaktadırlar. Gençler farklı disiplinlerden ne kadar çok farklı etkinliklere katılırlarsa, onların  kişisel farkındalığı da o oranda artacaktır. Bu açıdan gençlerimizin sanatsal, sportif, edebi etkinliklere ihtiyacı vardır. Bu düşünceden yola koyularak gençlerin yaratıcığını ve hayal dünyasını, çeşitli sanat dalları ve edebi etkinlikleri kullanarak özgün olarak ifade etmesini amaçlıyoruz.

ORTAK OKULLAR

ŞEFİKA PEKİN M.T.A.L. (FETHİYE)            : RABİA CAN GÖL-NURSEL DÜNDAR