Haz

İngilizce kelime öğrenmek için geliştirdiğimiz programımız tüm öğrencilerimizin ve okul personelimizin faydalanması için koridorlarda yerini aldı.

Nis

Okulumuz Md.Yrd. Fatih KÖSE nin hazırladığı “Okulda Afete Hazır Gençler Projesi” 79 öğrencimizin katılımı ile eğitimlerine başlamış ve devam etmektedir.

Nis

Öğrencimizi ve emek veren Matematik öğretmenlerimiz Gamze Demirkol'u , Abdullah Mutlu'yu ve Tekin Diliyokoğlu'nu tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin yazdıklarından oluşan “Biz de Varız” adlı eser ile okul öğrencilerinden Hilmi Canavaroğlu’nun yazdığı “Sessiz Çığlık” adlı şiir kitabı okuyucusunun karşısına çıktı. Editörlüğünü okulumuz Edebiyat öğretmeni Elif Küçükçakal’ın yaptığı bu iki kitap, Hilmi Canavaroğlu’nun imza etkinliğiyle depremzedeler yararına satışa çıkarıldı.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü okulumuz Pazarlama ve Perakende bölümü öğrencilerinin hazırlamış olduğu etkinlikle kutlandı. Program sonunda bölüm öğrencilerimiz kendi hazırladıkları hediyelerini öğretmenlerine verdiler.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri, pansiyonda kalan öğrencilerimizin ara öğün saatinde ziyarette bulunup ikramlarını sundular. Tüm öğretmen ve öğrencilerimiz keyifli vakit geçirdiler.

Mrt

Okulumuz Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı öğretmen ve öğrencileri deprem bölgesi için masa ve tabure üretimi yapıyor. Bu zorlu günleri hep birlikte atlatacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Tesisat Teknolojisi Alanı deprem bölgesindeki depremzedeler için çadır sobası üretiyor.

Şbt

Ülkemiz 06.02.2023 tarihinde saat 04.17'de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10  ilimizin etkilendiği  depremle sarsılmıştır.

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Selda Gök eTwinning projesi Digital World In My Hand ile eğitimde iyi örnekler yarışmasında il üçüncüsü olmuştur.

Ock

Okulumuz akıl oyunları usta eğitmeni Gamze Demirkol Özdağ çeşitli okullarda öğretmenlere eğitimlerini vermeye devam ediyor.

Ock

Okulumuz akıl oyunları usta eğitmeni Gamze Demirkol Özdağ tarafından ilçemizde öğretmenler arası Mangala turnuvası düzenlenmiştir.

Ock

eTwinning ödül töreni ilçemizde yapıldı. Ödüller öğretmenlerimize takdim edildi.

Ock

Meslek lisesi öğrencilerimiz Aileler il buluşuyor projesiyle yardıma ihtiyacı olan ailelere elini uzatıyor.

Ock

Okulumuz İnşaat Teknolojileri alanı öğretmen ve öğrencileri Turmepa işbirliğiyle deniz temizliği etkinliğine katılmıştır.