Haz

Harita Tapu ve Kadastro Bölümü 11AH sınıfı öğrencilerimiz; Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Hülya Tüter'in katkılarıyla  edebiyat dersinin şiir konusu dahilinde Cemal Süreya, Nazım Hikmet, Can Yücel, Ahmet Hamdi Tanpınar, Orhan Veli ,Attila İlhan,Yahya Kemal  gibi ünlü Türk şairlerin şiirlerini seslendirerek onların eşsiz mısralarına yeni bir soluk getirdiler.

May

Bu yıl ilk kez düzenlenen eTwinining Meslek Liseleri Çalıştayı, Türkiye genelinde en iyi ve kaliteli eTwinning projesi kuran ve yürüten öğretmenler arasından seçilen 128 öğretmenin katılımı ile büyük bir heyecan ve coşkuyla başladı.

Nis

Okulumuz kütüphanecilik kulübü tarafından okunan kitapların,yapılan ayraçların dijital sergisidir.

Nis

Kütüphanecilik kulübü danışman öğretmeni Gülgün ÖZER ve kulüp öğrencilerimiz okur yazar buluşmasında Yazar Mehmet Fatih ile bir araya geldiler.

Nis

Kasım 2021'de başlayan "Math Curse" isimli eTwinning projemiz öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile zoom üzerinden bir webinarla sonlandı.Öğretmen ve öğrencilerin proje boyunca yaptıkları ve projeye dair son sözler paylaşıldı.Webinar sonunda öğrencilerle bir öğretmenimizin hazırladığı kahoot web2 aracı üzerinden oyun oynandı.Projemizde yaptıklarımızı gözden geçirmek istersek birkaç madde halinde sıralayabiliriz:

Nis

Bir eTwinning projesi olan "Math Curse" projesinde sona yaklaştık...Projede görev alan öğrencilerimize proje sonu öğrenci katılım sertifikalarını okul müdürümüz Ramazan Kuşcu verdi.Proje ortaklarından öğretmenimiz Neslihan Duman Aksoy'a,görevli öğrencilerimize ve okul müdürümüze katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

4 Portekiz, 1 Moldova, 1 Bulgar, 9 Türk ortaklı matematiği kabus olmaktan çıkarmak için yola çıkan "Math Curse" eTwinning proje ekibi "Math Curse Cookbook" adlı yemek kitabını iftiharla sunar. Math Curse Cookbook kitabına erişmek için TIKLAYINIZ.

Mrt

Okulumuz 11 AH sınıfı öğrencilerine,  Çanakkale Zaferi'nin 107.yıldönümü    dolayısıyla hazırladıkları" ÇANAKKALE RUHU"  videosu ve  Türk milletinin küllerinden  yeniden doğduğu büyük bir kahramanlık destanı olan bu zaferin o asil ruhunu yansıttıkları  için  teşekkür ederiz.

Mrt

18 MART Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü nedeniyle okulumuzda öğrenci , öğretmen ve velilerimizin katıldığı tören ve anma programı düzenlendi.

Mrt

Doğayla ilişkimizi sorgulama vakti gelmedi mi?   Sizce de bu ilişki artık sadece insandan yana bir alış  değil mi? Her gün çöp kutularımızda  biriktirdiğimiz atıklar çöp depolama alanlarına  gönderilecek kadar değersiz mi?

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Neslihan DUMAN AKSOY'un da ortak olduğu ve öğrencilerimizin özveri ile çalıştığı MATH CURSE adlı proje bir ortak ürün daha verdi.

"Her Resmin Bir Hikayesi Var" Köşesinden Görüntüler

"Her Resmin Bir Hikayesi Var" Köşesi Sergilendi

Şbt

"Cosmopolitan Of The Future" Projesi bünyesinde "Güvenli İnternet" Etkinlikleri Videosu