Ock

Okulumuz 11.sınıf Elektrik bölümü öğrencileri Vodafone akıllı köyü ziyaret etmişlerdir.

Ock

Okul müdür yardımcılarımızdan Bilge Sarıhan'ın emekliliği ve Arif Göl'ün de yeni görev yerinin hayırlı olmasını dileriz.

Ock

Okulumuzda Meb tarafından yayınlanan okullarda sosyal medyanın kullanılması genelgesi tüm personel ve öğrencilerimizin bilgisine sunulmuştur.

Ock

Öğretmen, öğrenci ve velilerimize yönelik güvenlik internet semineri

Ock

Okulumuz çalışan personeline ilçe milli eğitim tarafından öfke kontrolü eğitimi verilmiştir.

Ock

Okulumuz yaptığımız eGüvenlik çalışmaları doğrultusunda eSafetyLabel.eu tarafından Bronze etiketini almaya tekrar hak kazanmıştır.

Ock

Satranç turnuvasına öncülük eden öğretmenlerimize teşekkür eder ve katılan tüm öğrencilerimizi ayrıca tebrik ederiz.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni 2022-2023 eğitim- öğretim yılında ilçe genelinde okulumuz tarafından Fethiye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Anma törenine ilçemizde bulunan bütün resmi kurumlar ve Fethiye halkı katıldı. 10 Kasım Atatürk' ü Anma Töreninde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, Atamızı bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği toplantısını veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Kas

İlçe töreninde, öğretmenlerimizin de katılımıyla Cumhuriyet Bayramını kutladık.

Kas

Müdür yardımcımız Fatih Köse öncülüğünde deprem anında çök-kapan-tutun,deprem sonrası çıkış tatbikati gerçekleştirdik binanın boşaltılması ortalama 3 dk. Destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ekm

Aşağıda adı geçen öğretmenlerimiz yaptıkları etwinning çalışmaları "eTwinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi" ni okulumuza getirmişlerdir.

Ekm

Fethiye RAM tarafından okulumuz konferans salonunda "Özel öğretim öğrencilerine nasıl yardımcı olabiliriz?" konulu seminer gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz Edebiyat Öğretmenleri Elif KÜÇÜKÇAKAL ve Emine TINAS' ın katkılarıyla hazırlanan, okulumuz öğrencilerinin hayallerini kaleme aldıkları "BİR HAYALİM VAR"  adlı e-kitap yayınladı. Okumak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.