Nis

Yarışmaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Desteklerinden dolayı öğrencilerimize danışmanlık yapan Özlem TÜMEN ve Betül ÖZTÜRK öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

"Ben Her Yerde Varım Projesi" kapsamında okulumuz Sağlık Temizlik Beslenme ve Yeşilay  kulübü öğretmenimiz Derya İNCEOĞLU rehberliğinde Sağlık haftası sebebiyle okulumuz öğrencileriyle birlikte Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM), Engelsiz Kafe ve Fethiye Devlet Hastesi ziyaretleri gerçekleştirmiştir.

Ock

Bakanlığın dönem sonu etkinlik planı kapsamında okullarda yapılması istenen etkinlik çerçevesinde okulumuz 12 İ/ L Sınıf rehber öğretmenimiz Özlem TÜMEN ve alan öğretmenimiz Derya İNCEOĞLU ögrencilerimizle bir araya gelip kahvaltı etkinliği düzenlemistir.  Mudurumuz Ramazan KUŞCU ve Koordinatör mudur yardimcimiz Mustafa Celal YÖNTEM de öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi yalnız bırakmayarak etkinliğe katılmışlardır. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür eder. Emeĝi geçen tüm ögretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda her dönem düzenlediğimiz Satranç Turnuvasını bu yıl da 41 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirdik.

Ara

Öğretmenlerimizle değerler eğitimi projesi kapsamında hayvan barınağı ziyaretinde bulunduk.

Ara

Değerler eğitimi projesi kapsamında yaptığımız huzurevi ziyaretinde yaşlılarımıza ney dinletisi yaptık. Emeği geçen Okul Müdürümüz Ramazan KUŞCU, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Aralık Ayı Değerler Eğitimi ile ilgili etkiniklerimiz.

Kas

Değerler Çınarı Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ile birlikte yaptığımız etkinliklerden kesitler...

Kas

Okulumuz 10-İ öğrencisi Yusuf Fikret Kızılca, okul içinde ve dışında, arkadaşlarına ve çevresine örnek olacak erdemli davranışlarından dolayı yapılan anket sonuçlarına göre Ekim ayında ayın öğrencisi seçilmiştir.

Kas

Okulumuz öğrencileri, Değerler Çınarı projesi kapsamında  saygı ,edep ve sorumluluk temalı etkinliklerimizden Al Götür Oku Getir okuma köşesi oluşturdular. Kitap bağışı kampanyasıyla topladıkları kitapları kayıt altına almadan dönüşümlü okuyorlar. Koltuklar sıfır atık anlayışıyla kullanılmış lastiklerin geri dönüştürülmesiyle ahşap bölümü öğrencilerimiz tarafından yapıldı. Ayrıca hayvanlara saygı ve sorumluluk bilinciyle her fırsatta  sokak hayvanlarını besleyip sevgilerini gösteriyorlar. Ayrıca edep saygı nezaket temalı pano oluşturdular. Bir kalemliğe koyduğumuz kalemleri  kayıtsız , takipsiz parasını ödeyerek , 1 tl kutuya atarak  satın alıp kullanıyorlar.

Kas

Okulumuz öğrencileri, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Hülya Tüter ve Şule Okyay’ın katkılarıyla ünlü Türk şairlerin şiirlerini seslendirerek onların eşsiz mısralarına yeni bir soluk getirdiler. Ölümsüz şairlerin bestelenen mısralarını da yeniden yorumlayan öğrencilerimiz şiirlerini şarkı sözleriyle harmanlayarak büyük beğeni topladı. Öğrencilerimiz kendi şiir zevkleri doğrultusunda seçtikleri şiirleri, görseller ve sevdikleri şarkılarla birleştirerek bizlere “AŞK” temalı güzel bir şiir dinletisi sundular. Denizhan Şimşek gitarı ile söz ve müziği kendine ait olan şarkılarını seslendirdi. Öğrencimiz Havva Salar ve rehberlik öğretmenimiz İlyas Apak, eşsiz yorumlarıyla seslendirdikleri şarkılarla renk kattılar. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hülya Tüter de okuduğu şiirle dinletiye katkı sağladı. Etkinlikte görev alan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

13 ekim Afet risklerinin azaltılması günü kapsamında Akredite ekip olan Fethiye MagAme işbirliği ile okulumuzda 30 ogrenci ve 50 öğretmenimize 3 gun suren Afet Farkindalik Eğitimi verilmis ayrica Deprem tahliye tatbikati, yangın tüpü ile ateşe müdahale ve sedye ile yüksek açı yaralı tahliyesi işlemleri gerçekleştirilmiştir. Bu faaliyete destek veren Fethiye MagAme temsilcilerinden okul müdür yardımcımız Fatih Köse ve okulumuz İnşaat Teknolojileri alanı öğretmeni Dursun Ali Eskici başta olmak üzere tüm okul idaresi ve öğretmenlerimize, duyarlılıkla eğitimlere katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri Fatih KÖSE ve Dursunali ESKİCİ tarafından okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize "Afet Bilinci Eğitimi" verildi. Öğrencilerimizin ilgi ile katıldığı gözlemlendi.

Eyl

9. Sınıfa başlayacak öğrencilerimizin velilerine oryantasyon ve alan tanıtımı toplantısı, Okul Müdürü Ramazan KUŞÇU başkanlığında okul rehber öğretmenleri ve Alan Şeflerinin katılımıyla, okulumuz konferans salonunda gerçekleştrilmiştir.

Haz

Kelime programımız öğretmenler odasındaki bilgisayarda da kullanıma açılmıştır. Programımız öğretmenlerin oldukça ilgisini çekmiştir.